/
Våra tjänster

Våra Tjänster​

Elinstallation

Elinstallation i bostäder, industrilokaler, allmänna lokaler och platser. Installation av solceller och laddningsstationer.

Vi har kompetenta elektriker som hjälper dig med elinstallationen för ditt nybygge eller renoveringsobjekt. Det går bra att anlita oss för små eller stora projekt. Huvudsaken är att du får en säker elinstallation som utförts på ett fackmannamässigt sätt. Elfel kan i värsta fall orsaka brand och stötar, men detta kan alltid förebyggas med en korrekt installation. 

VVS (värme, ventilation och sanitet)

Vårt företag kan hjälpa dig att utföra bygg- och renoveringsprojekt som inkluderar VVS-tjänster av olika slag. Vi kan exempelvis installera en värmepump så att du får varm och skön luft i hemmet med några enkla knapptryck, eller anlägga ditt nya badrum. Våra duktiga rörmokare hjälper dig med rördragningar och säkerställer att du får ett korrekt och säkert utfört arbete. 

Alla våra hantverkare inom VVS besitter rätt kompetens för att utföra ett fackmannamässigt arbete. 

Byggnation

Plattsättning, mureriarbeten, gipsning, isolering, snickerier (grov- och finsnickeri), plåtslageri, takläggning, träkonstruktioner, fönster, dörrar, mattläggning, PCB- och asbestsanering, rivning och renovering. 

Tack vare att vi har ett brett utbud av byggtjänster kan du även anlita oss som totalentreprenör för ditt byggprojekt. Det är bättre för dig som kund att använda dig av en totalentreprenör istället för att anlita flera olika firmor som är specialiserade inom varsitt område. Då får du bättre koll på arbetet vilket ofta kan spara dig en hel del pengar, tid och frustration. 

Kontakta Oss

Tveka inte att kontakta oss för att få den information du vill ha. Vi svarar gärna på dina frågor.