ELVB EL VVS OCH BYGG AB 

Professionellt plåtslageri för alla behov i Göteborg

Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt nästa projekt!

FÅ OFFERT FRÅN OSS!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Våra tjänster inom plåtslageri

Vi erbjuder omfattande tjänster inom plåtslageri, inklusive takarbeten, fasadarbeten och specialtillverkade plåtdetaljer.

Oavsett om du behöver hjälp med renovering, nybyggnation eller specifika plåtlösningar, har vi expertisen och erfarenheten att leverera.

Tak

För att undvika kostsamma reparationer är det viktigt att taket är i gott skick. Skador på taket kan leda till att fukt tränger ner i konstruktionen under, vilket kan orsaka allvarliga problem som inte alltid märks omedelbart. Efter en hård vinter är det särskilt viktigt att se över plåttak för att upptäcka och åtgärda eventuella slitningar eller skador.

Fasad

Vi förbättrar utseendet och ökar det långsiktiga värdet på din byggnad genom fasadrenovering. Våra tjänster inkluderar inläggning av fasadplåt, skivteckning och kassetter för en hållbar och estetiskt tilltalande fasad.

Specialtillverkning

Vi erbjuder ett brett sortiment av plåtprodukter och tillbehör, anpassade för både stora och små projekt. Våra plåtdetaljer är precisionstillverkade för att passa just ditt projekt perfekt.

Kontakta oss idag för hjälp med allt inom plåtslageri och allt inom branschens förekommande arbeten!​

info@elvb.se

0790-38 73 87

20 år av erfarenhet!

Idag har ELVB ett 40-tal medarbetare varav de flesta är specialister inom sina specifika områden gällande plåtslageri, elinstallation, VVS och byggnation.

Personalen vidareutbildas genom externa och interna utbildningar. Medarbetarna har alla erforderliga certifikat och behörigheter inom sina berörda områden. Företaget genomför uppdrag åt både större byggföretag och privatpersoner.

ELVB har som ambition att företaget ska genomsyras av ett aktivt kvalitets- och miljötänk både i ledningen och bland medarbetarna. 

Kundfokus

Transparens

Kvalitet